CARTILE DE TAROT

Author: HAKUROU / Etichete: , , ,

De-a lungul timpului au aparut multe pachete de Tarot, fiecare inspirat de epoca sa, sau de modul in care artistul s-a conectat cu universul, prin visat. Desigur arhetipurile s-au pastrat, ceea ce difera fiind doar imaginile. Iata citeva exemple de carti de Tarot din pachete diferite:

9 DE CUPE- face parte din arcana minora, elementul fiind apa sau cupele. Reprezinta fericirea, iubirea senzuala, implinirea emotionala.












ERMITUL-in contrast cu cartea dinainte Ermitul este un intelept singuratic ce anunta dorinta de a studia, de a fi singur, o initiere, sau pur si simplu faptul ca sinteti o persoana muncitoare si disciplinata.










MAREA PREOTEASA-Arcana Majora-Cind apare intr-o etalare, anunta o sarcina, sau ne vorbeste despre o femeie inteleapta, cu puteri oculte. ea este purtatoarea unui secret si ne arata ca ceea ce dorim se va amina atita timp cit trebuie pentru ca un proiect sa fie perfect.









REGINA DE CUPE-Arcana Minora-cupe/apa. Ea ne vorbeste despre o femeie nascuta intr-o zodie de apa (Pesti, Rac sau Scorpion) sau o femeie sensibila si cu inclinatii artistice. Aceasta carte poate anunta o casatorie fericita.

0 comentarii: