CE PUTEM AFLA LA O SEDINTA DE TAROT

Author: HAKUROU / Etichete: , , ,


















1-NU putem afla numele, virsta, adresa, iubitului/iubitei, sau a persoanei cu care ne casatorim...noi canalizam informatiile prin imaginile cartilor de Tarot;acestea ne dau date ce DESCRIU persoana, nu si numarul de buletin.

2-NU putem afla data in care ne casatorim, murim, il omorim pe Costel/Leana ca sa ne razbunam.

3-NU se poate vedea nimic daca persoana ce a venit pentru consultatie este agitata, framintata, nelinistita, are o mie de lucuri in cap SAU NU are incredere si a venit doar ca sa incerce si 'metoda asta'-cu toate ca eu am vazut si stiu si alti 'vazatori'buni.In general insa unii oameni cu putere mare mentala blocheaza fluxul de informatii.

In rest, putem afla ce face o persoana care ne intereseaza, cum arata sau ce caracter are o persoana necunoscuta, dar si celelalte informatii solicitate despre alegeri, viitorul CEL MAI POSIBIL, si alte informatii pe care dorim sa le aflam CU ADEVARAT in inima noastra.

Pentru consultatii online sau alte informatii legate de divinatie, astrograme sau curatari energetice folositi adresa mea de
email:congafurie@gmail.com

CARTILE DE TAROT

Author: HAKUROU / Etichete: , , ,

De-a lungul timpului au aparut multe pachete de Tarot, fiecare inspirat de epoca sa, sau de modul in care artistul s-a conectat cu universul, prin visat. Desigur arhetipurile s-au pastrat, ceea ce difera fiind doar imaginile. Iata citeva exemple de carti de Tarot din pachete diferite:

9 DE CUPE- face parte din arcana minora, elementul fiind apa sau cupele. Reprezinta fericirea, iubirea senzuala, implinirea emotionala.












ERMITUL-in contrast cu cartea dinainte Ermitul este un intelept singuratic ce anunta dorinta de a studia, de a fi singur, o initiere, sau pur si simplu faptul ca sinteti o persoana muncitoare si disciplinata.










MAREA PREOTEASA-Arcana Majora-Cind apare intr-o etalare, anunta o sarcina, sau ne vorbeste despre o femeie inteleapta, cu puteri oculte. ea este purtatoarea unui secret si ne arata ca ceea ce dorim se va amina atita timp cit trebuie pentru ca un proiect sa fie perfect.









REGINA DE CUPE-Arcana Minora-cupe/apa. Ea ne vorbeste despre o femeie nascuta intr-o zodie de apa (Pesti, Rac sau Scorpion) sau o femeie sensibila si cu inclinatii artistice. Aceasta carte poate anunta o casatorie fericita.

TAROTUL-ARHETIPUL UNIVERSULUI

Author: HAKUROU / Etichete: , , , ,

TAROTUL sau CARTEA VIETII, CARTEA ARHETIPURILOR, CARTEA LUI THOTH este cunoasterea vechilor atlanti codificata in imagini.
Inainte de distrugerea Insulei Fericitilor, Atlantis, THOTH, marele initiat si avatar al Zeului Intelepciunii, a codificat in imagini arhetipurile universului nostru, lasind mostenire intreaga sa cunoastere generatiilor viitoare.
Impartit in Arcana Majora si Arcana Minora, Tarotul a supravietuit pina azi nemodificat, tocmai datorita puterii sale de adaptabilitate.
In fiecare epoca cartile au fost pictate cu chipurile printilor, reginelor sau regilor tocmai pentru a-si ascunde adevarata valoare-acea divinatorie, sub o fatada superficiala.

Arcana Minora este alcatuita din 4 suite ce corespund celor 4 elemente-aer/spadele, foc/bastoanele, pamint/dinarii si apa/cupele.
Fiecare element corespunde unui arhetip uman specific, astfel putind fi identificate persoane ce nu se afla linga noi, ale caror fapte, drumuri, ginduri pot fi citite usor.

Tarotul este un mediu prin intermediul caruia 'vazatorii' canalizeaza imagini legate de persoanele ce ii consulta si viata lor.

Arcana Majora cuprinde arhetipurile principale, dupa a caror matrice universul este tesut, si in care ne regasim atit ca fiinte individuale cit si ca evenimente din timpul vietii (Nunta, Despartirea, Moartea, Iubirea, Alegerea, Victoria, Sotul, Sotia, etc.)

Atunci cind sintem dezorientati, nu stim ce sa alegem, sau dorim sa aflam de ce ni se intimpla anumite lucruri, dar si adevarul despre anumite persoane, o consultatie de Tarot este binevenita.

In principiu se poate raspunde la orice intrebare, dar trebuie sa nu uitam ca sintem persoane dotate cu liber arbitru si ca viitorul nu este static, ci este in permanenta influentat de alegerile noastre din fiecare moment si faptele bune sau rele pe care le facem.
De aceea de multe ori Tarotul are si puterea de a ne avertiza asupra uni eveniment major cu posibile conotatii negative, dar care poate fi evitat prin anumite alegeri sau fapte bune.